În ziua de miercuri 20 iunie 2018, Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a fost prezent în Municipiul Vaslui, la sediul societății GAZ EST Vaslui, pentru a oficia o slujbă de mulțumire pentru realizări și binecuvântare pentru viitor.

Cu acest prilej, Preasfințitul Ignatie cât de important este să ne purtăm în mod onest în societate, realizând că înseamnă foarte mult să ascultăm de cel mai mare față de noi, dar să îl respectăm și pe cel mai mic față de noi.

Totodată, Preasfințitul Ignatie a evidențiat importanța și frumusețea vieții morale, pentru fiecare creștin care trebuie să fie exemplu pentru cei din jur, îndemnând pe cei prezenți la unitate, responsabilitate în câmpul muncii și o viață creștină orinde ne-am afla.

La sfârșitul ceremoniei religioase, domnul director Adrian Tighici a mulțumit în mod deosebit Preasfințitului Părinte Ignatie pentru participare, pentru slujbă, pentru cuvânt, dar și pentru grija pe care o are față de creștinii Bisericii noastre, înmânându-i o plachetă comemorativă, pentru cei 15 ani de activitate ai societății.

După agapa ce a avut loc cu acest prilej, Preasfințitul Ignatie, însoțit de Pr. Protopop Adrian Chirvasă, a vizitat Parohiile Solești, Boușori, Știoborăni, Șerbotești, Miclești și Mănăstirea Ștefan cel Mare și Sfânt, pentru a înmâna preoților noul antimis.

La biserica din localitatea Boușori, Preasfințitul Ignatie a inspectat lucrările de construire la noua biserică, iar la biserica din Parohia Miclești a evidențiat lucrările desfășurate cu multă grijă, în ultima vreme.

 456 total views,  1 views today